X

Підлітки знайшли покинуту колекцію класичних автомобілів

После данного инцидента владельцы начали распродажу раритетных машин

Час від часу в різних країнах ентузіасти знаходять занедбані гаражі і стоянки з десятками класичних автомобілів. Найчастіше машини від довгого простою без належного догляду не просто покриті товстим шаром пилу та бруду, а й проржавіли і прийшли в непридатність. Але бувають випадки, коли серед таких знахідок зустрічаються справді цінні екземпляри.

Так, в Ріу-Гранді-ду-Сул (Бразилія) підлітки вирішили записати оригінальне відео для свого каналу в покинутій будівлі. Увійшовши всередину, вони застигли від подиву, бо приміщення було зайнято старими машинами. Серед них — Ford Model T, Citroеn DS, Chevrolet Corvair, Fiat 124 Sport Соире, Renault Dauphine, Morris Oxford, Simca 8 і Hudson Hornet.

На другому поверсі підлітки знайшли купе і кабріолет Austin A90 Atlantic, Chrysler Airflow, купе Ford 1938 і 1940 років, фургон Ford 1951 року, Standard Vanguard, Renault Gordini, Ford Consul, Ford Taunus і навіть триколісний пікап Goliath! Крім автомобілів тут розміщувалася технічна бібліотека, деталі від машин, колекція бензонасосів і реконструкція старої кав’ярні.

Хлопці не змогли втриматися і почали відкривати машини і сідати в них. Деякі і зовсім вирішили залишити свій “слід” в історії і надряпали невиразні знаки на кузовах раритетних авто. Після публікації цього відео порушників порядку знайшла поліція і провела розмову з ними та батьками.Річ у тім, що вони забралися в приватний музей, який функціонував в 2000-х. Туди допускали тільки вузьке коло людей, тому знали про музей лише обрані.

Після смерті власника спадкоємці не змогли знайти спільне рішення, тому просто замкнули ангар, залишивши його без нагляду. Тому з часом музей набув рис занедбаної будівлі. Після цієї події власники вивезли частину машин (найдорожчих), а решту відмили і виставили на продаж. Наприклад, за Fiat 124 Sport Соире мають намір отримати 65 000 реалів (12 372 долари).

Читайте також:
Цей Volkswagen Golf без пробігу замкнули в гаражі на 19 років