X

Посольство США в Україні розпродає уживані авто: що пропонують

Посольство США в Украине выставило на онлайн-аукцион три автомобиля на иностранной регистрации

В Україні час від часу різні відомства проводять розпродаж своїх автопарків. Цього разу реалізувати частину своїх автомобілів вирішило посольство США. Дипломатичне представництво організувало онлайн-аукціон, на який виставило три машини, кожна з яких перебуває у прекрасному стані.

Усі уживані  авто з аукціону тимчасово ввезені на територію України і не розмитнені. Тобто, крім оплати лота, покупцеві доведеться самостійно поставити машину на український облік і компенсувати всі витрати за цими статтями. Серед них — митні податки, сертифікація та реєстрація транспортного засобу. Причому посольство передасть автомобіль майбутньому власнику тільки після розмитнення.

Читайте також:
В Украине начали бесплатно раздавать "евробляхи"

Аукціон триватиме до 15:00 13 серпня. Крім того, що посольство розмістило фото автомобілів і їх повний опис, воно надає можливість всім охочим прийти і подивитися їх вживу. Зробити це можна 8 і 9 серпня з 10:00 до 12:00 у вантажній зоні посольства, заїзд із вулиці Жамбила Жабаєва.

Зокрема, диппредставництво США пропонує придбати великий позашляховик Chevrolet Suburban сірого кольору 2011 року випуску з пробігом 71 266 км. Він оснащений 6,0-літровим бензиновим двигуном і коробкою «автомат». Кузов і салон перебувають у чудовому стані.

Другий лот — це білий Ford Transit Connect 2013 року випуску з пробігом 48 876 км. Автомобіль комплектується дизельним двигуном Duratorq TCD FGT об’ємом 1,8 літра з віддачею в 90 к. с. Він працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Також посольство пропонує уживані VW Caravelle 2012 року з пробігом 42 684 км. Мінівен чорного кольору з пасажирським салоном оснащений повнопривідною трансмісією, 2,0-літровим бензиновим двигуном і коробкою DSG.

Знайти детальнішу інформацію про виставлені лоти, а також поточну вартість, можна тут.