X

Скласти SAAB мрії: найкраща покупка, яку може уявити автолюбитель

На продажу выставили огромное количество запчастей для забытых шведских автомобилей

Ні для кого не секрет, що на Ebay можна знайти що завгодно. У продажу часто з’являються навіть автомобілі, що становлять особливу цінність. Але цей лот — справді щось особливе, оскільки продавець виставив більш рідкісний товар — деталі для автомобілів марки SAAB, що припинила своє існування у 2011 році.

На сьогодні про цього шведського автовиробника багато хто вже забув. Тільки от власникам SAAB не до жартів, і ці автозапчастини можуть стати для них справжньою знахідкою.

Виставлений на продаж лот охоплює понад 1000 нових автозапчастин і безліч дрібних деталей. Більшість із них підходять до автомобілів SAAB, що випускалися в період 1995-2004 рр. Продавець з Йорданії оцінив це “багатство” в 160 000 доларів. Іншими словами, якщо ви раптом захочете відкрити магазин автозапчастин SAAB, цей лот якнайкраще підходить для таких цілей.

Усе, що отримає майбутній власник, видно на фото. Частина автокомпонентів лежить у коробках, деякі здаються не зовсім новими. Ба більше, в оголошенні продавець зазначив, що окремі компоненти можуть відрізнятися ще й якістю. З побаченого — задні ліхтарі, кузовні панелі, двері, бампери та інші предмети.

Читайте також:
5-річний Saab продали за ціною нового Прадо