X

Забули на 46 років: в сараї знайдено рідкісний Mustang

У США в покинутому сараї ентузіасти знайшли рідкісний спортивний автомобіль — Boss 351 Mustang 1971 року випуску. Останні 46 років машина не виїжджала на дороги, про неї просто забули.

Незважаючи на те, що раритет майже півстоліття перебував у жахливих умовах і не отримував належного обслуговування, він зберігся в досить непоганому стані. Звичайно кузов покритий товстим шаром пилу і бруду, а в салоні видно екскременти гризунів, але це все легко вирішується якісним детейлінгом.

Відомо, що у машини був лише один власник. Він проїздив на ній лише п’ять років (на одометрі видно пробіг у 74 300 км). Перед тим як відправити Mustang припадати пилом в гараж, чоловік намагався трохи його модернізувати, тому деякі деталі зняті, але вони є в наявності.

Читайте також:
Окупанти вивезли з України колекцію раритетних автомобілів (фото)

Варто відзначити, що цей Boss 351 належить до лімітованої серії. У 1971 році було зібрано лише 1806 екземплярів купе. Він поставлявся з 5,8-літровим двигуном V8 потужністю 330 к.с., який пов’язаний з чотириступеневою “механікою”. Автомобіль здатний розвивати швидкість до 180 км/год і набирати першу “сотню” за 5,8 секунд. Також у Mustang спортивна підвіска і посилені гальма.