X

Новий кросовер Geely з мотором Volvo і дизайном у стилі Range Rover

Volvo прдолжает делиться наработками со своей материнской компанией. Посмотрите на стильный кроссовер Geely

Міністерство промисловості Китаю — це просто щось з чимось. Державний орган зливає в Мережу зображення нових автомобілів із активною постійністю навіть для фотошпигунів. От і новий кросовер Geely. Ви не помилитеся, якщо помітите в дизайні деякі мотиви Range Rover.

Китайського автовиробника складно звинуватити в прямому цитуванні, але ми з вами справді бачимо натхнення всім модельним рядом британського бренду. Але зібрано кросовер все ж з унікальних деталей, тому ніхто нікому начебто нічого не винен…

Окрім безпосередньо доволі яскравої та стильної зовнішності, варто акцентувати увагу на дверних ручках. Річ у тім, що в покупців буде вибір між класичними і новомодними висувними. Оригінальна опція, чи не так?

Завдовжки китайський кросовер Geely Sx12 сягає 4350 мм, а колісна база становить 2640 мм. Новинка побудована на спрощеній платформі Volvo Xc40 і оснащується його ж бензиновим трициліндровим 1,5-літровим турбодвигуном на 156 к.с. Але для Джилі потужність збільшили до 177 к.с. Пізніше очікується поява гібридної модифікації.

На китайський ринок новинка вийде до кінця 2019 року, але за кілька років новий кросовер планують відправити на експорт.

Читайте також:
Красивейший минивэн Geely получил автопилот Volvo