X

Як Volkswagen Caddy схрестили з Golf GTI (відео)

Британская тюнинговая компания Reflex Auto Design решила весьма оригинальным способом облагородить развозной фургончик Volkswagen Caddy, сделав из него настоящий гоночный автомобиль

Зі звичайного розвізного фургона можна зробити справжній болід для чемпіонату з кільцевих автоперегонів. І приклад тому ось цей Volkswagen Caddy, який перепотрошили фахівці британського тюнінг-ательє Reflex Auto Design.

Почнемо із зовнішності. Машині заварили задні зсувні двері. Спереду встановили бампер від Golf 7.5 R, а ззаду – інші світлоблоки LED і бампер з елементами від VW Golf 6R.

Родзинка екстер’єру – лючок заправної горловини від спорткара Audi R8. Ще одна фішка – шикарні ковані диски від іменитого бренду ADV1.

Однак справжній сюрприз розташований під капотом. Тут замість штатного дволітрового дизеля встановили бензиновий турбомотор від зарядженого Volkswagen Golf 5 GTI Edition 30. Потужність агрегата довели до 360 к.с.

Движок отримав впускний колектор HPA. А випускний колектор вже марки Inconel, і він з’єднаний з титановим глушником.

А стосовно салону Volkswagen Caddy, то в задній його частині, у вантажному відсіку встановлено потужний трубчастий каркас безпеки.

У кабіні водія можна побачити спортивні ковшоподібні сидіння від Porsche Boxster Spyder. На приладовій панелі, оздобленій карбоном, привертають увагу вентиляційні дефлектори від Audi RS3 і кнопка аварійної сигналізації від Audi TT.

Читайте також:
Унікальний Volkswagen Transporter з Силіконової долини (відео)