Угода про конфіденційність

Угода про конфіденційність

1. Загальні положення

Управління данимивеб-сайтом https://www. ua (далі – Сайт) здійснюється ТОВ «АВТОМЕДІАГРУП», код ЄДРПОУ 38922116, юридичні е особою, зареєстрованою і діє відповідно до вимог законодавства України (далі – Компанія).

2. Предмет угоди

Дана угода діє для веб-сайтуua і укладається між Користувачем Сайту і Компанією

Цією Угодою встановлюється порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття Персональних даних Користувача та іншої інформації, яку отримує Компанія від користувачів Сайту. Персональні дані заповнюються Користувачем.

Для того, щоб розмістити на Сайті інформацію, оголошення, використовувати Сайт, Користувач повинен уважно ознайомитися з даною Угодою і висловити свою повну згоду з її умовами. Підтвердженням повної Згоди із зазначеною Угодою, її підписанням, є використання Користувачем Сайту.

Користувач не має права розміщувати інформацію, оголошення, використовувати Сайт, якщо він не згоден з умовами цієї Угоди, або, якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди подібного роду, або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація, оголошення.

Розміщуючи інформацію на Сайті, Користувач вносить персональні дані або, надаючи ці дані іншим шляхом, та /або, здійснюючи будь-які дії в рамках Сайту, та/або, використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами цієї Угоди та надає Компанії право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані Користувача на умовах цієї Угоди.

Дана Угода не регулює і Компанія не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних Користувача і будь-який інший інформації третім і особам, що не перебувають у власності або під управлінням Компанії, і фізичними особами, які не є працівниками Компанії, навіть якщо Користувач одержав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту або розсилки. Конфіденційною в розумінні цієї Угоди є тільки інформація, яка зберігається в базі даних сайту в зашифрованому стані і доступна тільки Компанії.

Користувач визнає, що, в разі його нехтування безпекою і захистом його персональних даних та даних авторизації, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису та Персональних даних,  інших даних Користувача. Компанія не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

3. Порядок отримання особистих даних.

Компанія може збирати особисту інформацію, а саме: ім’я, прізвище, дата народження, контактні телефони, адресу електронної пошти, область і населений пункт проживання Користувача, пароль для ідентифікації. Також Компанія може збирати іншу інформацію:

  • Cookies для того, щоб надати залежні від цього сервіси, наприклад, зберігання даних в кошику між відвідуваннями;
  • IP-адреса користувача.

Вся інформація збирається нами, як є, і не змінюється в процесі збору даних. Користувач несе відповідальність за надання достовірної інформації, в тому числі, інформації про персональні дані. Компанія має право, в разі необхідності, перевірити правильність наданої інформації, а також здійснити запит підтвердження наданої інформації, якщо це необхідно для надання послуг Користувачеві.

4. Порядок використання інформації про користувача.

Компаніяможе використовувати Ваше ім’я, область і населений пункт вашого проживання, адресу електронної пошти, телефон, пароль для ідентифікації Вас, як Користувача Сайту. Компанія може використовувати Вашу контактну інформацію, щоб обробляти нашу розсилку, а саме повідомляти Вас про нові можливості, акції та інші новини Сайту. Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактної інформації. Обробка персональних даних може здійснюватися з метою реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов’язань з надання послуг, надання можливості доступу до сервісу Сайту, для ідентифікації клієнта як користувача Сайту, з метою надання, пропозиції послуг, обробки платежів, поштових адрес, створення і реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиції нових послуг, пере дачі будь-якої інформації, відмінній від предмета договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів Сайту, розміщення інформації, оголошень клієнта на сайті власника бази персональних даних, спрощення роботи з Сайтом і поліпшення його матеріалів.

5. Умови надання доступу до бази даних.

Компанія не передає персональні дані та іншу інформацію третім особам, за винятком випадків передбачених нижче і в інших положеннях цієї Угоди. Користувачі, згідно цієї Угоди, надали право Компанії розкривати, без обмеження терміну дії і території, персональні дані, а також іншу інформацію Користувачів третім сторонам, які надають послуги Компанії, зокрема, але не виключно, обробляють заявки, платежі, доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги Компанії і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги. Також, розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

  • за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані та інформацію;
  • в тому, випадку якщо, на думку Компанії, Користувач порушує умови цієї Угоди та / або інших договорів і угод між Компанією та Користувачем.

6. Як змінити / видалити цю інформацію або відмовитися від підписки.

Користувачі в будь-який момент часу можуть   змінити/ видалити   особисту інформацію   (телефон)   або відмовитися від розсилки. Робота деяких можливостей Сайту, для яких необхідна наявність інформації про Користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації.

Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем. Достатнім повідомленням Користувача про видалення чи іншої обробки персональних даних буде лист (інформація), спрямована з електроної пошти, вказаної Користувачем на електронну пошту, вказану в п. 8.

7. Захист інформації.

Компанія вживає всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів відносяться, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки, всі дані, які Компанія збирає, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні з-за меж нашої корпоративної мережі.

Компанія надає доступ до персональних даних та інформації тільки тим співробітникам, підрядникам та агентам Компанія, яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, які виконуються від нашого імені. З цими особами підписані угоди, в яких вони зобов’язуються дотримуватися конфіденційності і можуть піддатися стягненням, включаючи розрив договорів, звільнення і кримінальне переслідування, якщо вони порушать дані зобов’язання. Користувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI.

8. Контактна адреса в разі виникнення питань.

У разі виникнення питань, побажань, скарг, щодо інформації, яку Ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою:   _____________ . Користувачеві за письмовим запитом та за умови пред’явлення документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

9. Зміни в політиці конфіденційності.

Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку, ми замінимо версію на сторінці умов, тому періодично переглядайте _________________________   Всі зміни Угоди набувають чинності з моменту їх публікації на Сайті. Використовуючи Сайт, Користувач підтверджує згоду з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, чинній на момент використання Користувачем Сайту.

10. Додаткові умови.

Компанія не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Угоди, інструкцій про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

У разі, якщо будь-яке положення цієї Угоди, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Дана угода поширюється на Користувача з моменту початку використання ним Сайту, в тому числі, розміщення оголошення, і діє до тих пір, поки на Сайті зберігається будь-яка інформація про Користувача, в тому числі, персональні дані.

Термін і територія дії цієї Угоди, в тому числі строк зберігання персональних даних Користувача, не обмежені.

Залиште свої контакті дані:
Залиште своє питання:
Ваші персональні дані залишаться у безпеці
Залиште свої контакті дані:
Місто
    Уточніть зручний час для дзвінка
    Години
    Хвилини
    Ваші персональні дані залишаться у безпеці
    Залиште свої контакті дані:
    Уточніть зручний час для дзвінка
    Години
    Хвилини
    Ваші персональні дані залишаться у безпеці
    Залиште свої контакті дані:
    Ваш автомобіль:
    Ваші персональні дані залишаться у безпеці
    Sample Text
    Залиште свої контакті дані:
    Оберіть авто:
    Уточніть зручний час для тест-драйву:
    Ваші персональні дані залишаться у безпеці

    Сообщить об опечатке

    Текст, который будет отправлен нашим редакторам: